MULTICLIP 50 E

MULTICLIP 50 E

Stiga multiclip 50 E

Multiclip 50 EL, de zogenaamde milieuvriendelijke manier van maaien.  Multiclip is grasmaaien, verhakselen en bemesten in 1 keer.  Het afgemaaide gras wordt versnipperd tot natuurlijke mest, zo spaart u tijd en geld.
MULTICLIP 50 SB

MULTICLIP 50 SB

Stiga multiclip 50 SB

Wilt u een perfect maairesultaat met de minste inspanning, kies dan voor de Stiga Multiclip 50 SB.  Het is enkel een kwestie van maaien, opruimen en bemesten hoeft niet meer.  De machine is gebouwd uit robuust staal en voorzien van een duurzame poedercoating.  Deze zelfrijdende machine, uitgerust met Briggs & Stratton 140 cc motor en inklapbare duwboom, zal u veel tuinplezier geven.
MULTICLIP PRO 50 S

MULTICLIP PRO 50 S

Stiga multiclip 50 S

De Multiclip Pro 50 S is een zelfrijdende Multiclip maaier, ontwikkeld voor de veeleisende gebruiker.  Het chassis is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de motor is gemonteerd op een AVS (antivibratiesysteem).  De machine, voorzien van aluminium wielen in combinatie met de betrouwbare Honda GCV160 motor, zal u vele jaren van dienst zijn.
MULTICLIP PRO 53 SB

MULTICLIP PRO 53 SB

Stiga multiclip PRO 53 SB

Multiclip Pro 53 SB is een professionele, zelfrijdende Multiclip maaier met 51 cm maaibreedte.  Het robuust uitgevoerde aluminium chassis en wielen zullen de levensduur enorm verbeteren.  Uitgevoerd met 190 cc Briggs & Stratton motor.  Het AVS systeem (antivibratie) zal ook bij langdurig gebruik de trillingen tot een minimum beperken waardoor u probleemloos lang met de machine kan werken.  Zijwaarts en in hoogte verstelbare hendel maakt het gemakkelijk om langs bomen en onder struiken te maaien.