Villa 12

Villa 12

Stiga villa 12

Instapmodel in de Villa reeks.  De Villa 12 heeft een compact design waardoor hij heerlijk te besturen is en gemakkelijk op te bergen.  Dit basismodel is uitgerust met een betrouwbare Stiga 1-cilinder motor, 5 versnellingen voor- en 1 achteruit en met een 85 cm Multiclip/Combi frontaal gemonteerd maaidek voor een ideaal zicht op uw werk.  De combinatie maaien en Multiclip (gras verhakselen) maken de Stiga uniek in capaciteit en gemak.  Nooit meer gras opruimen, u maait en bent direct klaar. Veel comfort en een perfect gemaaid gazon voor weinig geld !
Villa 14 HST

Villa 14 HST

Stiga villa 14 HST

Ideale combinatie voor tuinbezitters die een compacte, wendbare zitmaaier willen met goede maaiprestaties.  Villa 14 HST is uitgerust met een Briggs & Stratton 1-cilinder motor en hydrostatische transmissie, dit laat de bestuurder toe om de snelheid, zowel voor- als achteruit, gemakkelijk te wijzigen door de druk op de voetpedaal aan te passen.  Een Stiga Multiclip/Combi maaidek van 85 of 95 cm kan voorop gemonteerd worden, de beste technologie voor ongelooflijke mulching resultaten.  De positie van het maaidek biedt u een perfect zicht rondom en veel comfort voor de gebruiker.  Een breed gamma accessoires maken van de Villa een machine die het hele jaar door kan gebruikt worden.
520 HST

520 HST

Stiga 520 HST

Villa 520 HST is een compacte frontmaaier met een superieure wendbaarheid dankzij de knikbesturing.  Een goede optie voor kleinere tuinen, uitgerust met een betrouwbare Briggs & Stratton 1-cilinder motor.  U hebt de keuze tussen een 78 cm of 90 cm Multiclip/Combi maaidek, met een perfect zicht rondom, uitstekende controle en een perfect gemaaid gazon. Dankzij de elektrische maaihoogte-instelling kan de maaihoogte in enkele seconden worden aangepast door het indrukken van een knop zonder de machine te stoppen en zonder de zitting te verlaten.  Comfortabele, verstelbare zitting, stuurwiel en gemakkelijk bereikbare bedieningselementen voor optimaal, ergonomisch bestuurderscomfort.  De hydrostatische transmissie laat u toe de correcte snelheid te hanteren voor elk terrein d.m.v. de voetpedaal.