COLLECTOR 43

COLLECTOR 43

Stiga collector 43

De Collector 43 is het basismodel in de Stiga benzinemaaierserie zonder wielaandrijving, uitgerust met Stiga RS100 OHV motor.  Inclusief grote grasopvangbak van 60 liter en handige maaihoogteverstelling.
COLLECTOR 48 B

COLLECTOR 48 B

Stiga collector 48 B

Collector 48 B is een benzinemaaier zonder wielaandrijving met plaatstalen maaidek, uitgevoerd met Briggs & Stratton 450E series motor.  Dit model wordt geleverd inclusief grasopvangbak 60 liter.  De maaihoogte is verstelbaar in 5 posities.
COMBI 48 SB

COMBI 48 SB

Stiga combi 48 SB

Combi 48 SB is een zeer populair model in de Stiga serie.  Hij combineert degelijkheid met capaciteit.  De grote lichtlopende wielen en de maaibreedte van 46 cm zorgen dat de klus snel geklaard is.   De krachtige Briggs & Stratton 550E series motor zorgt dat gras optimaal gemaaid wordt en de grasopvangbak tot aan de nok wordt gevuld.  U kunt ook kiezen voor de Multiclip functie zodat het gras wordt verhakseld en u het afgemaaide gras kunt laten liggen.
COMBI 48 SQ H

COMBI 48 SQ H

Stiga combi 48 SQ H

Combi 48 SQ H is een veelzijdige, zelfrijdende benzinemaaier met een krachtige Honda GCV 160 motor.  De eenvoudig te legen 60 liter grasopvangbak moet pas geleegd worden als de indicator het aangeeft.  De ergonomische duwboom met soft grip biedt u veel maaicomfort.  Deze machine is voorzien van een 4-in-1 maaisysteem, dit betekent dat u de keuze heeft uit 4 maaimethodes nl. multiclip, opvangen, achteruitworp of zij-uitworp, afhankelijk van de omstandigheden.  De extra grote wielen lopen op kogellagers en lopen moeiteloos door het gazon.
TURBO 48 SB

TURBO 48 SB

Stiga turbo 48 SB

Met de Turbo 48 SB heeft u ongetwijfeld het meeste waar voor uw geld.  Een gegalvaniseerd chassis, easy start Briggs & Stratton 675ES series motor, professionele duwboom en grote wielen, dus gemakkelijk te manoeuvreren.  De grote grasopvangzak van 70 liter hoeft pas geleegd te worden als de indicator het aangeeft.  De ergonomische duwboom met soft grip biedt u veel maaicomfort.  Uitgerust met het combi maaisysteem waarbij u kunt kiezen tussen grasopvang of Multiclip, naargelang de omstandigheden.
TURBO 48 SH

TURBO 48 SH

Stiga turbo 48 SH

Met de Turbo 48 SH heeft u ongetwijfeld het meeste waar voor uw geld.  Een gegalvaniseerd chassis, zuinige Honda GCV 160 series motor, professionele duwboom en grote wielen, dus gemakkelijk te manoeuvreren.  De grote grasopvangzak van 70 liter hoeft pas geleegd te worden als de indicator het aangeeft.  De ergonomische duwboom met soft grip biedt u veel maaicomfort.  Uitgerust met het combi maaisysteem waarbij u kunt kiezen tussen grasopvang of Multiclip, naargelang de omstandigheden.
TURBO 53 SVQ H

TURBO 53 SVQ H

Stiga turbo 53 SVQ H

Topmodel met ergonomische duwboom, 4 rij-snelheden, 4-in-1 maaisysteem, gegalvaniseerd maaidek en zuinige Honda GCV 190 motor.  De excellente opvangcapaciteit van deze 51 cm brede machine maakt dat zelfs in de moeilijkste, natte omstandigheden het gras perfect opgevangen wordt.  Het 4-in-1 maaisysteem biedt u de keuze uit 4 maaimethodes nl. multiclip, opvangen, achteruitworp of zij-uitworp, afhankelijk van de omstandigheden.  De extra grote wielen lopen op kogellagers en lopen moeiteloos door het gazon.
TURBO PRO 50 SB

TURBO PRO 50 SB

Stiga turbo PRO 50 SB

De sinds vele jaren betrouwbare Turbo Pro 50 SB is uitgerust met een aluminium chassis (met 20 jaar garantie).  Aluminium wielen, centrale maaihoogteverstelling en grote grasopvangzak van 70 liter.  Wielaandrijving op de achterwielen en een topklasse Briggs & Stratton 675EX series motor.  Uitgerust met het combi maaisysteem waarbij u kunt kiezen tussen grasopvang en Multiclip, afhankelijk van de omstandigheden.
TURBO PRO 50 SH

TURBO PRO 50 SH

Stiga turbo PRO 50 SH

De populaire Turbo Pro 50 SH is uitgerust met een aluminium chassis (met 20 jaar garantie) en heeft een maaibreedte van 48 cm.  Aluminium wielen, centrale maaihoogteverstelling en grote grasopvangzak van 70 liter.  Wielaandrijving op de achterwielen en een krachtige en zuinige Honda GCV 160 motor.  Uitgerust met het combi maaisysteem waarbij u kunt kiezen tussen grasopvang en Multiclip, afhankelijk van de omstandigheden.
TURBO PRO 55 SVB

TURBO PRO 55 SVB

Stiga turbo PRO 55 SVB

De Turbo Pro 55 SVB is één van de topmodellen onder de Stiga benzinemaaiers, uitgerust met een Briggs & Stratton 850E series motor met veel overcapaciteit.  Geplaatst op een robuust uitgevoerd aluminium maaidek (met 20 jaar garantie) met een trillingsdemper (AVS systeem).  Ook bij langdurig gebruik worden de trillingen tot een minimum beperkt waardoor u probleemloos lang met de machine kan werken.  De aluminium wielen zorgen voor degelijkheid voor jaren.  De machine is voorzien van achterwielaandrijving met 4 rijsnelheden voor altijd het juiste maaibeeld.  Maaibreedte 53 cm en multiclip functie.
TURBO 48 SEVQ B

TURBO 48 SEVQ B

Stiga turbo 48 SEVQ B

De Turbo 48 SEVQ B bevestigt de nieuwe trend in grasmaaien.  Starten dmv druk op de knop en daarbij alle comfort en ergonomie die bij de huidige generatie grasmaaiers behoort.  Maaibreedte 48 cm met 4-in-1 maaisysteem en een gegalvaniseerd chassis, een grote grasopvangzak met indicator en grote wielen voor gemakkelijk manoeuvreren.   Met het 4-in-1 maaisysteem heeft u de keuze uit 4 maaimethodes nl. multiclip, opvangen, achteruitworp of zij-uitworp, afhankelijk van de omstandigheden.  Uitgevoerd met Briggs & Stratton 775 IS series met elektrische startmotor en Dynamic Speed Control voor soepel wegrijden.
TURBO 53 SEVQ B

TURBO 53 SEVQ B

Stiga turbo 53 SEVQ B

De Turbo 53 SEVQ B bevestigt de nieuwe trend in grasmaaien.  Starten dmv druk op de knop en daarbij alle comfort en ergonomie die bij de huidige generatie grasmaaiers behoort.  Maaibreedte 53cm met 4-in-1 maaisysteem en een gegalvaniseerd chassis, een grote grasopvangzak met indicator en grote wielen voor gemakkelijk manoeuvreren.   Met het 4-in-1 maaisysteem heeft u de keuze uit 4 maaimethodes nl. multiclip, opvangen, achteruitworp of zij-uitworp, afhankelijk van de omstandigheden.  Uitgevoerd met Briggs & Stratton 775 IS series met elektrische startmotor en Dynamic Speed Control voor soepel wegrijden.
EXCEL 50 SVQ B

EXCEL 50 SVQ B

Stiga excel 50 SVQ B

De Excel serie is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden.  De brede wielen voorkomen spoorvorming indien de ondergrond zeer zacht of nat is.  De uitstekende opvangcapaciteit voor zware en ruwe omstandigheden maakt van dit model een perfect alternatief.  Met de krachtige Briggs & Stratton 750EX series motor DOV ready start met 4 rij-snelheden heeft u in alle omstandigheden de juiste snelheid.
EXCEL 55 SVQ H

EXCEL 55 SVQ H

Stiga excel 55 SVQ H

De Excel serie is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden.  De brede wielen voorkomen spoorvorming indien de ondergrond zeer zacht of nat is.  De uitstekende opvangcapaciteit voor zware en ruwe omstandigheden maakt van dit model een perfect alternatief.  Met de zuinige Honda GCV 190 motor met 4 rij-snelheden heeft u in alle omstandigheden de juiste snelheid.